Emmelina Hjorth

medicinkvinna & völva

Bakgrund

Enda sedan jag var barn har jag sett och hört, förstått och funderat på ett sätt som skiljt sig från de i min omgivning. Jag har dragit mig till skogen och naturen för att må bra och haft frekventa, livliga drömmar. En fysisk kropp som reagerar väldigt starkt på stimulans, energier och frekvenser. En känsla av att kunna prata med allt levande. Känna hur allting känns så otroligt starkt. Som barn gick jag genom trauman och prövningar, vilket utvecklade mina förmågor och egenskaper ännu mer. Jag fick lära mig att flyga högre upp än någonsin och dyka djupt ner. Byta frekvenser och hoppa mellan dimensioner för att överleva.


Resan

När jag som vuxen hittade hem, och blev introducerad inför det spirituella, shamanska och själsliga energiarbetet kände jag för första gången en ny sorts livskraft. Att få höra andra människor sätta ord på det som pågått inom mig så länge, att känna dofter och höra ljud  med min fysiska kropp, som jag bara tidigare upplevt i mitt inre. Att börja våga göra rörelser som min kropp längtat efter och få sätta ansikten, namn och ord på alla de spirits som visat sig för mig under hela mitt liv.


Jag fick äntligen komma hem, och jag förstod även vad jag gjort under alla mina livstider och vad jag är här för att göra nu. Min magiska inre värld fick äntligen manifesteras och komma ut till den fysiska världen. Nu började min resa tillbaka in i kroppen. Ett långt arbete där jag tålmodigt, varsamt och kärleksfullt fick locka ner min själ och mitt medvetande tillbaka in i min fysiska kropp. Visa den att min kropp inte längre är en fara att vara i - tvärtom. Jag började skala bort falska föreställningar och ideér kring mig själv och på så sätt ta tillbaka min kraft. Ett pågående arbete som aldrig tar slut, då vi så lätt hoppar iväg eller formas på olika sätt.


Min medicin

Jag älskar att hjälpa andra människor genom liknande processer som jag hitills gått igenom själv. Att duka upp ett smörgåsbord av praktiker för att låta andra människor få känna, prova, uppleva och smaka. För att de sedan förhoppningsvis ska kunna känna efter vad som resonerar med deras varelse - och hitta sin egen väg hem.


Mitt själsnamn är "hon som ser". Vilket är min medicin. Jag ser sanningen, fasader, föreställningar och försvar. Bortom ego och det vi tror oss vara. Jag ser din sanna, djupa själ och vad den längtar efter. Jag ser den rena, villkorslösa och kärleksfulla energin som längtar efter att få komma fram och ta plats ännu mer. Jag använder mitt hjärta och "smörgåsbord" för att locka fram den sanna varelsen i dig.


Jag ser även lager som ligger ivägen för denna process att ske. Här verkar jag som en spegel, en trigger. Min eldiga själ arbetar hårt och tålmodigt med att bränna bort det som inte längre gynnar oss. För att vi så småningom ska kunna leva i en ännu mer balanserad och kärleksfull värld.


Du som är redo och mottaglig kan också få uppleva mina själsenergier: En mjuk, ren, trygg maskulin energi och en stark,  feminin, hållande energi. Ibland även båda dessa i kombination, villkorstlöst förenade.


Du är varmt välkommen att kontakta mig kring frågor, funderingar, anmälan eller bokning.

 
 
 
 

Kontakt


Mail: info@kumbhaka.se

Adress: Grevegatan 10, Tierp